Cenzaa

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Het is een 100% Nederlands merk dat werkt met hoge doseringen werkstoffen die grenzen aan het medische.


PCN2©
Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Alle producten van Cenzaa bevatten geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4 %. Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen! Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering samen gaat met een intense wellnessbeleving!

Beauty from within
De filosofie van Cenzaa is dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmeticabranche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen en van buiten ondersteund moet worden. We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant, maar ook naar de ‘binnenkant’.

Packaging
Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat, daarom zijn de producten verpakt in zuurstofdichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentraties werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast maakt Cenzaa gebruik van verpakkingsmaterialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Cenzaa neemt haar verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur, van ontwikkeling tot productie.


6 SUCCESVOLLE STAPPEN NAAR


HUIDVERBETERING



Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn!
Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Uw huid verdient advies op maat!
De Cenzaa Huidexpert analyseert uw huidconditie en adviseert bij welke producten uw huid baat heeft. Uw Cenzaa Therapist geeft u na iedere behandeling een passend huidadvies aan de hand van het 6 stappenplan.



CENZAA BEHANDELINGEN


Maximale huidverjonging


Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Uw Cenzaa salon wil daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn. Want wij helpen graag om de mooiste versie van uzelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!